Nem mindennapi meglepetés nőnapra!

0
329
virág

Talán veled is megesett már, hogy a fiúkkal a törzshelyeteken ülve, kedvenc komlóból készült italotokat kortyolva, egyikőtök bedobta, hogy hamarosan nőnap, valamit venni kellene szívetek választottjának. A habzó korsók felett biztosan elhangzott pár ötlet, azonban, ha az újabb kör elteltével is tanácstalanul kortyoltatok italotokba, akkor nagy segítséget jelenthetnek az alábbi ötletek.

Virágcsokor, az örök sláger

Ha valamivel, akkor a virágcsokorral nem lőhetsz mellé! Viszont, ha szeretnéd még különlegesebbé tenni csokor átadást, akkor nem te adod át neki, hanem futárral elküldöd, például a munkahelyére. Ez azért előnyös, mert egyrészt a kolléganők sárgulhatnak az irigységtől, másrészt kedvesed meghatottan rádöbben, hogy gondoltál rá, harmadrészt a virágküldés egy végtelenül romantikus gesztus, melyet többnyire csak a filmekben látunk.

Virágot akár a nem megszokott formában is ajándékozhatsz, például szappanvirág csokor vagy virágbox formájában. Természetesen csokor, cserepes vagy kosár virágot is küldhetsz kedvesednek, melyhez egy szívhez szóló üzenetet is csatolhatsz. A meglepetesem.hu weboldalon könnyedén leadhatod a rendelésed.

Ajándék nem mindennapi formában

Ha azt szeretnéd, hogy a nőnapi ajándék valami igazán különleges legyen, sőt jó ideig kitartson és hasznát is vegye a megajándékozott, akkor érdemes ajándékcsomagot ajándékozni. Természetesen nem kell neked szaladgálni és összeválogatni az ajándékcsomag részeit, elég, ha a meglepetesem.hu weboldalra ellátogatsz, ahol különféle árfekvésű előre összekészített ajándékcsomagok közül választhatsz. Az ajándékcsomagok számtalan dolgot tartalmaznak, például csokoládékat, szappanrózsákat, teákat, plüssmackót vagy lekvárt.

Ha valami nagyobbra vágysz, akkor célszerű ajándékkosarat választanod, amelyek minden jóval meg vannak pakolva. Az ajándék vagy virágküldés, abban az esetben is jó opció, ha elfelejted a nőnapot és ki kell engesztelned kedvesed, aki zokon vette feledékenységed. Aggodalomra semmi ok, egy kis figyelmességnek köszönhetően hamar megbocsát a női szív. Ha szeretnél nőnapra vagy bármely más ünnepre ajándékot küldeni, akkor látogass el a meglepetesem.hu weboldalra, ahol könnyedén leadhatod rendelésed. Biztos lehetsz benne, hogy ajándékod nagy sikert arat!