Mit adjunk ajándékba ballagásra?

0
318
ballagási ajándék

A gravírozás az egyediség kulcsa?

Igen, sőt akár kulcstartója. Túl a szóvicceken, a gravírozás gondoskodik arról, hogy a kiszemelt kulcstartó különlegessé, megismételhetetlenné váljon. Mivel gravíroztathatsz rá egyedi szöveget, ezért olyanná alakíthatod, ami abszolút személyes, azaz utánozhatatlan, az értéke pedig felbecsülhetetlen. Van, akinek egyetlen szó is maga a világ, vagy egy szívének kedves dátum, név, de a biztató mondatok, felkiáltások is határozottan jól néznek ki. Egy pecás kulcstartó, ami „Tomi, a nagy hohohó” feliratot viseli, egyáltalán nem tucatajándék, sőt. Ilyen biztos, hogy nincsen senkinek sem! Titkon valójában mindenki erre vágyik: a megérdemelt egyediségre, és arra, hogy kitűnjön a tömegből. Szóval, ha eddig azt gondoltad, hogy a kulcstartó sablonos meglepetés, akkor íme, itt a jó hír! Csak addig az, míg nem álmodsz rá egyedi üzenetet! A többi a mi dolgunk.

A rozsdamentes acélból készült modellek stramm, strapabíró, ellenálló jellemvonásokkal büszkélkednek, vagyis száz százalékosan tartósak. Az üzeneted évek múltán is ugyanazzal a csillogással ragyoghat, mint most. Ez a fajta időtlenség pedig kétségtelenül a legnagyobb ajándék!

Az ékszerek is tovább ékesíthetőek!

Ballagó gyermekednek szuper ajándék egy, az ízléséhez passzoló ékköltemény. Mondjuk egy karkötő, nyaklánc, ami ráadásul olyan szöveggel rendelkezik, amely páratlanná varázsolja. Elmondhatod így az érzéseidet, átadhatod azt, hogy mennyire büszke vagy, hogy mekkora örömmel tölt el az az út, amit a gyereked bejár. Bármit és mindent felirattá tömöríthetsz, de természetesen az csak rajtad áll, hogy végül milyen üzenetet társítasz a ballagáshoz. Amiben ellenben biztos lehetsz, az az ajándék egyedisége, illetve a meglepetés könnyeket, vagy éppen nevetést előcsalogató ereje.