Mellplasztika – az önbizalom útján a női szépség jegyében

0
128
mellplasztika - imagoplasztika.hu

A mellplasztika olyan sebészeti beavatkozás, amely a női mell formájának, méretének vagy állagának megváltoztatására irányul. A műtét többféle célt szolgálhat, attól függően, hogy mi az egyén igénye vagy orvosi szükséglete.

A mellplasztika típusai közé tartozik a mellnagyobbítás, amely során implantátumokat helyeznek be a mellbe a méret növelése érdekében, illetve a mellfelvarrás, ami a megereszkedett mell megemelésére és formázására szolgál. Igazából a szolgáltatás igénylésének háttere nem is annyira releváns, mint maga az eredmény – mert a mellplasztika, ha kompromisszumok nélküli színvonallal valósul meg, minden esetben a Nő magabiztosságát, jó közérzetét támogatja.

Mellnagyobbítás – személyes utazás

A mellnagyobbítás, azaz a műtéti augmentáció, nem csupán egy modern korunkban elterjedt esztétikai beavatkozás, hanem egy mélyebb, személyes utazás kezdete is. Sok nő fordul e szolgáltatás felé, és ennek oka igen változatos: a hölgyek nem elégedettek a természetes mellméretükkel, esetleg az életkor, a szülés vagy a testsúly változás miatt bekövetkezett transzformáció miatt érzik úgy, eljött az ideje a megújulásnak. Az IMAGO Plasztika ebben az utazásban kíséri el a szebbik nem képviselőit, személyre szabott megoldásokat biztosítva.

Mellplasztika a kifogástalan színvonal jegyében

Az IMAGO Plasztika csapata kizárólag a legmagasabb minőségű, ISO minősítésű implantátumokat használja, biztosítva ezzel a legmegbízhatóbb, legminőségibb eredményt. A mellnagyobbítást például különböző magasságú (projekciójú) kerek vagy anatómiai (cseppalakú) implantátumok segítségével végzik, így minden esetben a páciens egyedi igényeihez és testalkatához igazítják a végeredményt.

Önbizalom és szépség – kéz a kézben járnak

Sokaknak a mellnagyobbítás, mellplasztika nemcsak a külső megjelenés, hanem az önbizalom és a nőiesség megélése szempontjából is jelentős. Egy szépen formált mell nemcsak esztétikailag teheti vonzóbbá a nőket, hanem segíthet abban is, hogy a hölgyek magabiztosabban és elégedettebben érezzék magukat a saját bőrükben.