Evolution ablaktisztító a Vileda Profession-tól

0
70

Ablaktisztítás felsőfokon a Vileda Professional rendszerrel

Az irodaépületek tömeges elterjedésével az ablaktisztítás kiemelt fontosságú lett. Az irodák ablakainak tisztasága része egy modern és igényes vállalat imázsának és a külvilág felé közvetített képének. Azonban az egyre magasabb és egyre nagyobb ablakfelülettel rendelkező épületek ablakainak megtisztítása egyre komolyabb kihívást jelent, és az ipari takarításban egyre hatékonyabb ablaktisztító rendszereket kezdtek el alkalmazni. A Vileda Professional (https://www.vileda-professional.hu/) több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az irodaablakok takarításában és kifejlesztett egy hatékony ablaktisztító-rendszert, az Evolution-t.

Az ablaktisztítás egyszerű munkafolyamatnak tűnik, de mégsem automatizálható. Kézzel kell elvégezni, ezért a Vileda ablaktisztító rendszerének kifejlesztésekor a kényelem és az ergonómia különösen fontos szempontok voltak. Az ablaktisztító kialakításával lehetővé vált a csíkmentes, tiszta ablakok elérése. Annak ellenére, hogy az ablaktisztító rendszer elsősorban az ipari ablaktisztításnál jellemző, de a háztartásban is eredményesen használható. A magasban található és ki nem nyitható ablakok tisztítása könnyedén megoldható a teleszkópos nyéllel felszerelt ablaktisztító segítségével.

Milyen kialakítással rendelkezik a Vileda Profession ablaktisztító rendszer?

A 180 fokban elforgatható nyelű vizező és ablaklehúzó kényelmes és praktikus munkavégzést biztosít. Az elforgathatóság lehetővé teszi, hogy az ablakfelület minden pontját elérje a tisztítóval. A vizező felületén dörzsi anyag segíti a szennyeződések eltávolítását. Az ablaktisztító eredményesen kombinálható a Vileda Professional egy másik termékével a teleszkópos nyéllel, amely csatlakoztatható mind a vizezőhöz, mind az ablaktisztítóhoz. A különböző méretű ablakokhoz eltérő nagyságú ablaktisztítókat érdemes használni.

Hogyan történik az ablakfelület megtisztítása?

Az első lépésben az ablakfelületet kell megtisztítani mosószeres törlőkendővel. A magasban elhelyezkedő ablakok tisztítása esetén célszerű a teleszkópos nyél használata. A komolyabb szennyeződéseket tartalmazó ablakok esetén vizezővel többször át kell törölni a felületet a szennyeződések feloldása érdekében. A felesleges lecsorgó folyadékot célszerű felitatni. Az ablakot szórófejes szórófejes ablaktisztító folyadékkal kell befújni, majd a vizezővel átdörzsölni. Az ablaktisztítóval fentről lefelé haladva húzzuk le az ablakról a mosószeres vizet. Az utolsó lépésben tisztítsuk meg az ablakpárkányt és itassuk fel az esetlegesen az ablakról lecsorgott vízmennyiséget. éget.