Zuhanypanel esőztetővel – Miről érdemes tudni vásárlás előtt?

0
649
zuhanypanel

A legtöbb ember napi rutinjának a része az, hogy este és/vagy reggel letusol, és felfrissíti egy kicsit magát. Ez bizony minden évszakban jól esik, hiszen nyáron kellemesen letudjuk magunkat egy kicsit hűteni az izzasztó meleg után, télen pedig sokan vágynak arra, hogy beálljanak néhány percre a meleg víz alá. Az, hogy kádban szeretik magukat áztatni az emberek, vagy inkább csak letusolnak, változó szokott lenni. Az azonban biztos, hogyha zuhanyzásról van szó, érdemes inkább zuhanypanel vásárlásán gondolkodni, mivel jóval több előnye lehet a zuhanypaneleknek, mint egy hagyományos zuhanyfejnek. Nézzünk is most egy kicsit utána ezeknek az előnyöknek!

Miről érdemes tudni a zuhanypanel vásárlása előtt? Azért célszerű inkább a sima zuhanyfej helyett zuhanypanelt választani, mivel számos plusz funkcióval is elvannak látva az utóbbiak. Ezek az extrák lehetnek többek között a kézi zuhanyfej, a hidromasszázs fúvókák, a kádfeltöltő funkció, és az esőztető fej. Az esőztető egyik nagy előnye, hogy alá állva serkenteni lehet a vérkeringést, ami hozzájárulhat a méregtelenítéshez is. Az esőztető paneleknek köszönhetően kényelmesen lehet majd zuhanyozni, hiszen nem kell a tusolás egész ideje alatt kézzel tartani a zuhanyfejet. Ez mellett pedig kinek ne esne jól a nap végén beállni egy esőztetővel ellátott zuhanypanel alá, és csak élvezni a bőrünkön az élénkítő vízsugarakat?

Nem mindegy azonban, hogy milyen zuhanypanelt vásárolunk! A Profibarkács webáruház szerint „általában 3 bar víznyomás megléte elengedhetetlen az esőztetős zuhanypanelek optimális üzemeléséhez”. Azzal is célszerű tisztába lenni, hogy az esőztető típusnak viszonylag nagy vízigénye van. Ez számokkal bemutatva átlagosan 30 liter/ perc szokott lenni, ám vannak olyan fajták is, amiknél ez akár 40 liter/ perc is lehet. Akkor érdemes tehát az esőztető funkciójú zuhanypanel mellett dönteni, ha egyrészről az ekkora vízigényt kitudják szolgálni az egyéb berendezések is az ingatlanunkban, úgy mint például a bojler, másrészről pedig nem okoz gondot a magasabb vízszámla se.

Abban az esetben, ha ön is szeretne olyan zuhanypanelt vásárolni, ami esőztető funkcióval is el van látva, akkor a fenti linken elérhető Profibarkács webáruházában a legjobb helyen fog járni! Itt minden egyéb olyan eszközt is egy helyről lehet majd megrendelni, ami egy fürdőszoba esetében nélkülözhetetlen lehet. Náluk sok hasznos információnak is utána lehet olvasni azzal kapcsolatban, mire célszerű figyelni a fürdőszobai felszerelések tekintetében. Üljön be tehát a kedvenc foteljébe, vegye a kezébe az internetezésre is alkalmas egyik készülékét, és intézze otthonról gyorsan, valamint egyszerűen a nézelődést és a vásárlást is!