Mi legyen a kerti hulladékokkal? Rendeljen konténert!

0
329
multilifteskontenerpakolas

Tavaszi, nyári időszakban a kerti munkálatok során gyakran keletkezik nagy mennyiségű hulladék, aminek elszállítása komoly akadályokba ütközhet.

Ennek megkönnyítése érdekében fontos felmérni, hogy a munkálatok során szükség lesz-e konténerre, vagy megoldható nélküle a hulladék elszállítás?

Biztosan szükséges a konténer?

Vannak olyan kerti tevékenységek, amelyekhez nem szükséges a konténer rendelés. Ezek olyan egyszerűbb munkák, mint a fűnyírás, gyomlálás, metszés. A lenyírt füvet, az ágakat és a gyomokat komposztálhatjuk, vagy ha ez nem lehetséges, akkor elhelyezhetjük az erre alkalmas hulladékgyűjtőbe, amit heti/kétheti rendszerességgel elszállítanak.

Konténer bérlés kertrendezés során

Míg kisebb mennyiségű hulladékot mi is el tudunk szállítani, addig a tetemes mennyiségű füvet, gallyat, földet stb. már nem tudunk komposztálni és magunk elszállítani. Ezért, ha nagy mennyiségű zöldhulladék keletkezik, akkor érdemes a konténer rendelés mellett dönteni, amire csak fel kell pakolni a hulladékot, a szállítást pedig rábízhatjuk a szállítással foglalkozó cégre.

Nagyobb tereprendezések, mint a földcsere, gyep újratelepítés, járda építés, öntözőrendszer telepítés során szinte elkerülhetetlen a hulladék konténer alkalmazása. Általában az átépítés során a föld alól, vagy a munkálatok során keletkezik törmelék, aminek elszállítása miatt is a konténer a legtökéletesebb megoldás.

Konténer rendelés kedvező áron

Az Interbridge-Trade Kft. 4-10 m3-es konténereket kínál kedvező feltételek mellett. A konténerek az egész év folyamán bérelhetők Budapest egész területén. Biztosítjuk a konténereket mind magánszemélyek, mind cégek részére, kisebb és nagyobb projektek kivitelezéséhez. Árainkról tájékozódhat weboldalunkon, melyek kerületenként változhatnak. Ezen árak a sittszállítás esetére vonatkoznak, amennyiben vegyes hulladék konténer rendelés szükséges, egyedi árajánlatot készítünk.

Amennyiben Ön is konténer rendelés mellett dönt, keressen minket elérhetőségeink egyikén, ahol kollégáink felmérik igényeit, segítenek meghatározni a konténer méretét, megbeszélik, hogy egy vagy több konténerre van szükség, illetve egyéb hasznos információkkal is szolgálhatnak a konténer rendeléssel kapcsolatban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, rendeljen konténert, és ha elégedett volt szolgáltatásunkkal, akkor kérjük, hogy ajánljon minket másoknak is.

Elérhetőségeink: