A távfelügyelet komoly bajoktól menthet meg minket

0
284
távfelügyelet

A vagyonvédelmi rendszerek 24 órás távfelügyelet szolgáltatással kombinálva elhozhatják azt a felbecsülhetetlen értékű nyugalmat, amire a leginkább vágyunk. Sajnos a számok eléggé rémisztők: anyagi károkozások, személy elleni bűncselekmények és illetéktelen behatolások, rablások tarkítják a magyar mindennapokat is.

Van létjogosultsága!

A távfelügyelettel kapcsolatban szerencsére már egyre kevesebb azok száma, akik úgy vélekednek a szolgáltatásról, mint a túlságosan is paranoid félelem megnyilvánulása. A közbiztonság egyre romló minősége tette valójában létjogosulttá a 24 órás védelmet. A számokkal pedig nem lehet vitatkozni. A biztosítótársaságok statisztikai adatai szerint, azok az ingatlanok, amelyeknek a biztonságtechnikai védelme távfelügyelettel kombinálva van megoldva, sokkal védettebbek azokkal az épületekkel szemben, ahol a lakók nem fektettek fokozottabb hangsúlyt e kérdésre. Miért? Nos a válasz egyszerű: a betörők nagyobb eséllyel választják préda gyanánt azt a családi házat, amely védtelen e tekintetében – hiszen miért is kockáztatnának?!

Hogyan működik élesben a távfelügyelet?

A szolgáltatás működési elve roppant egyszerű. Amennyiben a biztonságtechnikai eszköz valamilyen rendellenességet észlel, jelzést küld a 0-24-ben működő központba. A központ képzett diszpécserei azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket, a bejövő jelzés minőségének függvényében. Ha tényleges illetéktelen behatolási kísérlet áll a háttérben, a diszpécser járőrszolgálatot küld a helyszínre, miközben értesíti az illetékes személyt a helyzetről.

Kit bízzunk meg a kiépítéssel?

A félmegoldás nem megoldás: ha a távfelügyelet szolgáltatás mellett tettük le a voksunkat, a telepítést és az ügykezelést is kizárólag a kompromisszumok nélküli minőséget garantáló cégre bízhatjuk. Az Alarmdirect a kifogástalan szakmai renoméjával, a számtalan pozitív referenciájával és tetemes mennyiségű riasztó- és kameratelepítésével garantálja azt a színvonalas szolgáltatást, amit minket igényes megrendelőként megillet.