Mennyibe kerül egy hasplasztika műtét?

0
336
hasplasztika

Az évek múlásával sok minden változhat az emberi testen. Bőrünk feszességére, rugalmasságára több dolog is kihathat. Természtesen egyénfüggő az, hogy egy terhesség vagy egy nagyobb súlyvesztés milyen hatással lesz a bőrre, hiszen előfordulhat, hogy komolyabb erőfeszítés nélkül is szépen visszahúzódik a bőr a hason, ám sokak életét keseríti meg az, hogy a megnyúlt és felesleges bőr ott marad, és lógni fog. Ilyenkor tornázhat, edzhet az ember, valamint figyelhet a megfelelő étkezésre is, az egyetlen megoldás általában az szokott lenni, hogy ruhákkal kell takargatni a problémás részt. Nem szabad azonban belenyugodni abba, hogy a lógó bőr, rosszabb esetben kötényhas negatív kihatással van az életünkre!

A szépészeti beavatkozások közül a hasplasztika napjainkban már hatékonyan tudja kezelni a lógó, petyhüdt hasat és a kötényhasat is. Az ilyen műtétek alatt nem csak a felesleges megnyúlt bőrt szokták eltávolítani, de az alatta lévő zsírt is, ezáltal szépen vissza lehet állítani a bőr feszességét ezen a területen. Hasplasztika előtt az emberben sok kérdés szokott felmerülni, ám a leggyakrabban az első dolog, amire kíváncsiak, hogy mennyibe kerül egy hasplasztika műtét. Erre azonban nem nagyon lehet egyértelmű választ adni. Egy hasplasztika műtét ára a legtöbb esetben egyéni konzultáció alapján dől el.

Mitől függ az, hogy mennyibe kerül egy hasplasztika műtét? Leginkább azért lehet olvasni legtöbbször csak egy minimum és maximum összeget, mert a hasplasztika egy általános szépészeti beavatkozásnak az elnevezése, és több eljárást is magába foglalhat. Ezen felül befolyásoló tényező lehet az is, hogy a páciensnek milyen egyéni adottságai vannak, valamint milyen komoly problémával kell a plasztikai sebésznek szembenéznie az operáció során. Abban az esetben, ha te is tervezed azt, hogy a lógó, felesleges bőrt a hasadról hasplasztikával távolíttatod el, akkor mindenképp keresd fel a fenti linken megtalálható plasztikai sebészt!

Dr. Falus György oldalán minden fontos információnak utána tudsz majd olvasni a hasplasztikával kapcsolatban. Tájékozódni lehet arról, milyen vizsgálatok előzik meg minden esetben a beavatkozást, hogyan zajlik a műtét, és mi az, amire feltétlen figyelni kell a gyógyulási időszakban. Amennyiben konkrét ár is érdekelne téged, akkor most ezen az oldalon könnyen és gyorsan be tudsz jelentkezni a plasztikai sebészhez egy személyes konzoltációra, ahol már egyértelműen meg tudja mondani, hogy mennyibe fog kerülni a hasplasztika műtét a te esetedben. Jó hír, hogy Dr. Falus Györgynél az első személyes találkozás ingyenes lesz! A petyhüdt és logó bőr a hason rendkívül zavaró tud lenni, hiszen nem csak kényelmetlen lehet, de komoly lelki gondokat is okozhat az, hogy önbizalomhiány alakul ki miatta az emberben!