Kockahas edzésterv – Valamikor csak el kell kezdeni!

0
590
edzésterv

„A kockahas a konyhában készül.” – szokták mondani. Ma már köztudott, hogy az étkezés jóval nagyobb mértékben befolyásolja az áhított alak elérését, mint az edzés. Óriási hiba lenne azonban mellőzni! Jöjjön most egy olyan edzésterv, amelyet kezdők és haladók egyaránt alkalmazhatnak a kockahas elérése érdekében!

A kockahas csak következetes és kitartó munkával érhető el

Sokan elvégeznek különféle villámdiétákat, kezdenek bele különböző mozgásformákba és hagyják őket abba gyorsan, hogy aztán felismerjék: eredményeket csak rendszerességgel érhetnek el. A következetlen, össze-vissza és nem mellesleg örömtelenül végzett edzésnek semmi értelme ugyanúgy, ahogy az esztelen diétáknak sem.

Annak érdekében, hogy a kockahas valóban a tiéd lehessen és sajtot lehessen reszelni az izmokon, hatékony edzésekre és minőségi ételek fogyasztására van szükség, ráadásul a megfelelő mennyiségben és időpontban.

Ugyan helyi zsírégetés nincs, a kardióedzések mellett a hasizmok erősítésére is hangsúlyt kell fordítani. Erre azért van szükség, hogyha végre megszabadulsz a téged fedő zsírrétegről, a hasizmaid előtűnjenek.

Kockahas edzésterv minden szinten

Kockahas erre szolgáló edzésterv segítségével érhető el. A program része az étrend és az edzésterv is, hiszen ezek elválaszthatatlanak egymástól. Mind a nők, mind pedig a férfiak számára dietetikusok által összeállított diéta fokozott fehérjebevitelen, és alacsony (nők számára 140 g, férfiaknál pedig 160 g-ban maximalizált) szénhidrátbevitelen alapszik. A rendszer részét képezi napi 1-2 adag proteinshake is, amelyek nagyban megkönnyítik a kellő fehérje elfogyasztását.

Éhezéstől, falási rohamoktól nem szükséges tartani, hiszen az inzulinszint szinten tartása érdekében 3 óránkénti étkezés javasol a program. A hozzávalók könnyen beszerezhetők, ám a tervezés, előre főzés, csomagolás elengedhetetlen.

Az Intenset kockahas program kezdőknek és haladóknak egyaránt segíthet. Az ebben helyet kapó edzés mindössze 5 percig tart, mégis rendkívül hatásos. 5 gyakorlat alkotja, amelyeket 1-1 percig kell végezni. A program elvégzésére mindennap sort kell keríteni, kezdetben elég fél perc minden gyakorlatból, aztán fokozatosan elérni az 1 percet.

Az 5 gyakorlat között helyet kapott a jól ismert hasprés, az igen hatásos plank, a felülés ellentétes térd- és könyökérintéssel, az ülésben nyújtott kar- és lábtartás, valamint a hanyatt fekvésből teljes felülés is. Az elvégzésüket a programhoz tartozó videó is segíti. Otthoni körülmények között könnyedén kivitelezhető, nem szükségesek hozzá speciális eszközök vagy körülmények.

A halogatás nem vezet eredményekhez!

A kockahas legnagyobb ellensége – a sok szénhidrát mellett – a halogatás. Minden edzés és diéta mindig csak másnap kezdődik el, pedig a legmegfelelőbb pillanat most van! Kezdd el a programot még ma, vásárolj be az étrendhez és végezd el az edzést, hiszen ez az egyedüli út ahhoz, hogy szert tegyél az oly régóta vágyott kockahasat!