Házi praktikák és gyógynövényes készítmények visszér ellen

0
288
visszer ellen

Az, aki rendszeresen lábfájdalommal küzd, bizony visszér ellen bármit megtenne, csak szabaduljon a mindennapi feladatokat is ellehetetlenítő kínoktól. A rendszeres álldogálással, komoly fizikai megterheléssel járó munkák, illetve az ülőmunkák sajnos nem kímélik a lábakat. Ilyen körülmények között pedig a visszér kialakulására sem kell sokat várni.

Az eleinte csupán ólmos lábfájdalom formájában konkretizálódó rendellenesség az egész egészségügyi állapotunkra rányomja a bélyegét, rossz közérzetet, energiátlanságot, krónikus fáradtságot okoz. Míg eleinte nincs szemmel látható eredménye, előbb-utóbb biztosan lehet számítani a vastag, kitüremkedő, lilás színű vénatágulatok megjelenésére is.

Visszér ellen alapvetően a természetes készítmények jelentik a leghatékonyabb segítséget. E szerek soraiból is magasan kiemelkedik a VARGA Herbal Lábápoló Spray-je. A tiszta növényi kivonatokat tartalmazó visszér elleni spray azonnal érezteti a hatását, és felfrissíti a fáradt, elnehezült lábakat. Legfőbb összetevője, a csalán, már régóta a népi gyógyászat egyik legsokoldalúbb, leghatékonyabb gyógynövényének számít.

Milyen módon lehetséges a gyulladt visszér kezelése otthon?

A gyulladt visszér kezelése otthon nagyon sok további fejfájástól mentesíti az érintetteket. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, a tudatosan kordában tartott tünetekkel megelőzhetjük a fájdalmas egészségügyi rendelleneség újbóli kialakulását.

Sajnos a műtét nem optimális megoldás: a tendencia szerint az értágulatok néhány éven belül újra felütik a fejüket, immáron más érszakaszokat érintve. Nem kertelünk: a gyulladt visszér kezelése otthon egy élethosszig tartó feladat.

Mivel alapvetően a mozgásszegény életmód áll a betegség hátterében, az alsó végtag edzését ne hanyagoljuk el. A lábak napközben felpolcolása is sokat enyhíthet a fájdalmunkon, csakúgy, mint az érfalakat összeszorító fásli viselése. A minőségi VARGA készítményekkel megtámogatva azonban mindez problémamentesen kivitelezhető, sőt, kényelmes folyamat, amellyel hatékonyan megelőzhető a visszér tüneteinek kiújulása.