Férfi arcápolás Greens of Daisy termékekkel

0
370
férfi arcápolás

Amikor arcápolásról esik szó, akkor leginkább a nőkre gondolunk, pedig a férfiak is érintettek benne. Legyen szó a borotválkozás utáni irritációról vagy a kamasz és fiatalkori zsíros pattanásos bőrről, a törődés ugyanúgy meghálálja önmagát, aminek szemmel látható jelei lesznek.

A drogériák polcai telis tele vannak hidratáló krémekkel, arcápoló szérumokkal, de a legtöbbet olyan mesterséges illatanyagokkal látják el, hogy egy férfiaknak eszébe sem jut hazavinni belőlük. Nem így van ez a Greens of Daisy termékekkel. A természetes növényi alapanyagokból készült összetevők miatt a hidratáló krém, a szérum, az arctonik, sőt még a kézkrém is illatmentes, vagyis nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, csakis a növények illatát lehet bennük felfedezni, ami mind a nőknél, mind a férfiaknál az ápoltság érzetét kelti.

A férfi arcápolás legfontosabb szabályai

Ahhoz, hogy minimalizáljuk a borotválkozás miatti irritációt, fontos a higiénia! A borotvának tisztának kell lennie minden használatnál és borotválkozás után fertőtleníteni kell az arcbőrt. Ezek után nagyon jót tesz a bőrnek a hidratálás.

Érdemes tudni, hogy a férfiak bőre némileg eltér a nők arcbőrétől. Vastagabb és olajosabb, de attól még nekik is oda kell figyelniük rá, ha szeretnének ápoltnak látszani.

Problémát jelenthet a bőr kiszáradása, a bőr rugalmasságának csökkenése, a pórusok eltömődése és érzékeny bőr esetében a már említett borotválkozás is bőrpírt okozhat.

Egyben viszont egész biztosan semmi különbség nincs nők és férfiak között, hogy a szennyeződések ugyanúgy eltömítik a pórusokat. Éppen ezért az alapos tisztításra ugyanúgy szükségük van, amire nagyon jó szolgálatot tesz a gyógynövény tartalmú Greens of Daisy arctonik, ami varázsmogyoró tartalmával nagyszerű gyulladáscsökkentő.

A férfiaknak ugyanúgy érdemes hidratáló krémet használniuk, hiszen például a nap káros sugarai sem tesznek különbséget a férfiak és nők között. A hidratáló krém és a szérum ápolja a bőrt és megvédi a kiszáradástól.

A zsíros, pattanásos bőr ápolása

Leginkább serdülő korban és fiatal felnőtt korban jellemző a zsíros, pattanásos bőr, ami sokaknak okoz állandó problémát. A tonik itt is tökéletesen megállja a helyét, ugyanis a benne található százszorszép kivonat tonizál, összehúzza a pórusokat és szabályozza a faggyúmirigy működést. Nem véletlenül került bele a zöld tea, ami csökkenti a bőr zsírosodását és antibakteriális hatása van. Tökéletes fegyver a mitesszerek ellen.

A Greens og Daisy termékeket megtalálod a grensofdaisy.hu oldalon, ahol a termékeket meg is rendelheted.