Bízza ránk a költöztetést!

0
357
visszük 2

Egy költözésnek számtalan előnye lehet, és rengeteg lehetőséget rejthet magában, azonban sokak számára mégis álmatlan éjszakák sorát okozza, mivel nem csupán stresszes, hanem fizikailag is megterhelő.

Cégünket éppen azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink új otthonba történő költözését a lehető legjobban megkönnyítsük, hogy ők kizárólag a költözés pozitív oldalára koncentrálhassanak.

Amennyiben minket választ, nem „csupán” a kívánt helyszínre szállítjuk bútorait és csomagjait, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtunk, tehát még a csomagolásba is besegítünk, amennyiben arra igényt tart.

Mivel a bútorok szerelése is a költöztetés fontos részét képezi, ránk természetesen ebben is számíthat. A nagyobb vagy nehezebb berendezési tárgyakat szállítás előtt elemeikre szereljük a könnyebb és biztonságosabb mozgatás érdekében, majd azokat az új helyükön össze is szereljük. Erre nem csupán az egyszerűbb szállítás miatt van szükség, hanem azért is, mert például egy szekrény csapolásai megsérülhetnek a mozgatás során pusztán a saját súlyuk miatt, aminek köszönhetően már nem fognak annyira szépen és egyenesen állni.

Alapvető filozófiánk, hogy mindig a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk, azonban azt is kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy ne csillagászati árakon dolgozzunk. Ezért áraink megfizethetőek, továbbá könnyen áttekinthetőek, mindenféle rejtett költség nélkül.

Ha a költöztetés Budapest területén megy végbe, alapvetően csak a fix kiszállási díjjal és óradíjjal kell számolni.

Vidéki, illetve nemzetközi fuvarok esetében ezt kilométerdíj egészíti ki. Fontos még megjegyezni, hogy az olyan rendkívül nehéz, 100 kilogrammnál súlyosabb tárgyak, mint például páncélszekrények, zongora vagy nagyobb gépek szállítása egyedi díjszabás szerint történik. Az esetleges behajtási díjak és parkolási költségek szintén ügyfeleinket terhelik.

Lakások elköltöztetése mellett vállalunk irodaköltöztetést is, de még üzemek, gyártelepek komplett költöztetése is tevékenységi körünk részét képezi. Ha költözne, keresse a Visszük.hu-t!